טסים לוייטנאם? צריכים ויזה לוייטנאם? אנחנו נדאג למכתב אישור הויזה שלכם! באתר שלנו התהליך פשוט קל והכי זול בארץ

שירות לקוחות אישי ישירות מהאתר

שירות לקוחות VIP אישי

מהירות

תהליך של מספר דקות בודדות בלבד

נגיש ומותאם למובייל

התאמה מלאה מכשירים הניידים והטאבלטים

שפה, האתר והטופס בעברית.

טופס הזמנה בעברית, קריא ברור ומסודר

ויזה לוייטנאם - הסבר

הויזה שלנו מתאימה למגיעים לויאטנם בטיסה

תהליך מאוד פשוט, הכולל מילוי הפרטים אצלנו באתר בטופס ויזה לוייטנאם ולאחר 2 ימי עסקים תקבלו מאיתנו במייל מכתב אישור הויזה שאותו יש להדפיס ולטוס לוייטנאם.

מהו המכתב הזה? מי שמגיע לויאטנם בטיסה צריך להציג מכתב ממחלקת ההגירה של ויאטנם המאשרת כניסה, ואת זה בדיוק אנחנו מנפיקים עבורכם.

התהליך עצמו פשוט: שולחים בקשה לויזה באתר עם הפרטים (תהליך של 3 דקות), ומקבלים את מכתב הויזה במייל.
בשדה התעופה בוייטנאם יש לגשת לדלפק ההגירה עם המכתב המודפס שתקבלו מאיתנו במיילשתי תמונת פספורט וכסף מזומן  עבור תשלום האגרת הויזה לוייטנאם (25$ לויזה לוייטנאם עם כניסה חד פעמית, 50$ לויזה מרובת כניסות).

האם ניתן לשהות בוייטנאם מעבר לזמן הויזה שקיבלתי?

ממש לא. אבל עדיף שלא להיכנס לזה.בכל אופן אם אתם רואים שאתם הולכים לחרוג מזמן הויזה שלכם כדאי שתדאגו להאריך מראש את הויזה לוייטנאם.
במידה ונשארתם מעבר לזמן שצויין לכם בויזה לוייטנאם, הכינו מראש את הארנק לקנס שנע בסביבות ה25$ לכל יום מעבר לזמן שקיבלתם ואותם תאלצו לשלם ביציאה מוייטנאם.
אם לא שמתם לב שנגמרה הויזה או שפשוט זרם לכם להישאר עוד קצת בוייטנאם כדאי שתיידעו את ההגירה בוייטנאם על כך, הם יוכלו לעזור לכם בהארכת הויזה מתוך וייטנאם, מיותר לציין שזה יהיה כרוך בקנסות ועמלות נוספות.

שאלות ותשובות

25 דולר לכניסה חד פעמית (חודש/ 3 חודשים)
50 דולר עבור כניסה רב פעמית (חודש/ 3 חודשים)

הויזה נכנסת לתוקף לפי תאריך הכניסה לויאטנם שצויין בעת מילוי הטופס.

לא, ניתן להכנס רק בתאריך שצויין או אחרי, גם אם תכנסו אחרי התאריך, הויזה תהיה בתוקף רק לחודש/3 חודשים (בהתאם לסוג הויזה) מהתאריך שצויין בלי קשר לתאריך הכניסה הממשי לויאטנם

הויזה של כניסה בטיסה מאפשרת כניסה ראשונית לויאטנם רק בטיסה, לאחר מכן ניתן להכנס ולצאת מויאטנם גם במעברים הקרקעיים, כמובן במידה ורכשתם ויזה עם כניסות מרובות