ויזה זו חובה להזמין מינימום כ30 ימים לפני הטיסה להודו. בקשות ויזה שיגיעו עם פחות מ30 ימים לנחיתה בהודו יבוטלו ע"פ תקנון האתר.

שימו לב: תשלום עבור ויזה בדרכון חייב להתבצע בהעברה בנקאית בלבד, לצורך זירוז ההליך.

שלב ראשון

ממלאים את הטופס שבאתר בעברית ומבצעים תשלום

שלב שני

מדפיסים את טופס הויזה (המתורגם לאנגלית) שאנו נשלח אליכם במייל, וחותמים. לדוגמה

שלב שלישי

שליח שלנו יגיע לביתכם לאסוף את: הדרכון, הטופס החתום, ושתי תמונות פספורט.

שלב רביעי ואחרון

הדרכון ובתוכו הויזה החדשה להודו יגיעו אליכם חזרה עד פתח הבית

תהליך הגשת הבקשה לוויזה

ויזה להודו לשנה בדרכון

הויזה המונפקת בדרכון כוללת תהליך מסירת הדרכון לרשות ההגירה ההודית לשם ההנפקה הפיזית. את כל ההליך אנחנו מבצעים דרך האתר, אנו מגיעים לאסוף את הדרכון ומנפיקים ומבצעים את כל ההליך עבורכם. הויזה תקפה ומתחילה להיספר מרגע ההנפקה בישראל, התהליך עצמו אורך כחודש ימים מרגע איסוף הדרכון.

ויזה להודו בדרכון - מהו התהליך?

  1. ממלאים את טופס ויזה להודו לשנה בדרכון בעברית באתר שלנו, ומבצעים תשלום באתר.
  2. בתוך כיום עסקים אחד מרגע התשלום, תקבלו למייל שסיפקתם קובץ בקשה לויזה שתרגמנו עבורכם לאנגלית, תצטרכו להדפיס את הקובץ, ולחתום (בחתימה זהה לזו שבדרכון) על כל דף במקום המסומן לחתימה. לדוגמה
  3. מצרפים 2 תמונות פספורט צבעוניות, כמו בצילום ת"ז.
  4. מוסרים לשליח שלנו שיגיע אליכם עד פתח הבית לאסוף מכם מעטפה סגורה ובתוכה את הדברים הבאים:
  • דרכון.
  • טופס הויזה שחתמתם עליו מודפס וחתום (לא לשכוח לחתום בשני הדפים, חשוב מאוד!).
  • שתי תמונות פספורט.

תהליך הגשת הבקשה לויזה

  • מטיילים בהודו תטפל בהעברת הדרכון וטופס הבקשה שלכם לגורמים הרלוונטים ובהחזרתו יחד עם הויזה החדשה.
  • מילוי בקשה לויזה לשנה באתר מטיילים בהודו אינו מבטיח שהויזה תאושר לתקופה מסויימת או תאושר כלל, ההחלטה הסופית באם לאשר ולאיזו תקופה לאשר את הויזה, תלויה אך ורק ברשות ההגירה ההודית ואין למטיילים בהודו שום צד בעניין.
  • מרגע הנפקת הויזה ימיה מתחילים להיספר, ללא קשר לתאריך הטיסה/כניסה למדינה.
  • אם ברצונכם להאריך את הויזה כאשר היא תסתיים דעו כי לא ניתן להאריך את תוקף הויזה בהודו.
  • יש לצאת למדינה שכנה (נפאל, סרי לנקה) לאחר כל 180 ימי שהייה רצופים.
  • כדי להנפיק ויזה חדשה דעו כי אין זמן מינימום שתצטרכו לשהות במדינה השכנה שהגעתם אליה בכדי להנפיק את הויזה החדשה להודו.
  • במידה ויש לכם כבר ויזה ואתם מעוניינים להוציא ויזה חדשה בכדי להאריך את התוקף דעו כי אין הבטחה לקבל ויזה חדשה, אך במידה וכן תאושר הויזה החדשה, היא תחליף את הויזה הקיימת.
  • במידה וההודים יחליטו לסרב לבקשתכם לויזה להודו לא תקבלו החזר כספי בויזה בדרכון.

הנחיות נוספות

  1. חובה דרכון שתוקפו שנה לפחות מיום הנחיתה בהודו.
  2. חובה שני דפים ריקים לצורך הנפקת אשרה בדרכון.
  3. חובה לצרף לבקשה שתי תמונות פספורט עדכניות וצבעוניות.
  4. אם ברשותכם דרכון חדש שעדיין לא עברה שנה מיום הוצאתו עליכם לצרף אליו את הדרכון הישן שלכם. במידה ויש פער בין תאריך פקיעת התוקף של הדרכון הישן וקבלת הדרכון החדש, תידרשו לצרף דו"ח כניסות ויציאות של משרד הפנים (ניתן להנפיק בקישור) של חמש השנים האחרונות, הנקרא "תעודת בירור פרטים על נוסע".יחד עם דו"ח הכניסות והיציאות, תידרשו לצרף מכתב באנגלית, חתום בחתימה זהה לזו שבדרכון, ובו הסבר והצהרה לכך שלא היה בידיכם דרכון תקופה מסוימת, בין פקיעת התוקף של הדרכון הישן להנפקת הדרכון החדש. במידה והוצאתם הדרכון חדש כי דרכונכם הישן נגנב או אבד, יש להביא אישור ממשרד הפנים על כך בנוסף לדו"ח הכניסות ויציאות ממשרד הפנים.
  5. אם יש ברשותכם דרכון זר יש לצרפו לבקשה, גם כאשר הבקשה לויזה היא עבור הדרכון הישראלי.
  6. במידה ותרצו להנפיק את הויזה בדרכון הזר שברשותכם לא ניתן יהיה להנפיק את הויזה דרך מטיילים בהודו, השירות שלנו מיועד לדרכונים ישראליים בלבד.
  • יש למלא את הטופס באתר בצורה מלאה לפי ההנחיות בלבד!
  • במידה ובמקום המיועד למילוי מקצוע תרשמו עיסוק הקשור לעיתונות/תקשורת/הפקה או משחק (תיאטרון, טלוויזיה וכולי) – לא יהיה ניתן להנפיק את הוויזה ושגרירות הודו תעשה בדיקה נוספת שתיקח זמן רב, ללא קשר לתאריך הטיסה של מגיש\ת הבקשה.
  • על החתימות בדפים להיות זהות לחתימה בדרכון.

אישור או סירוב הויזה נתון להחלטת ההודים בלבד, במקרה וההודים סירבו לבקשת הויזה בדרכון שהגשתם דרכנו, לא תהיו זכאים להחזר כספי.

המלצות

איזורי איסוף בארץ

איזורים בארץ שאנו מגיעים לאסוף בהם את הדרכון. ראה/י כאן

שירות לקוחות אישי ישירות מהאתר

שירות לקוחות VIP אישי

מהירות

תהליך של מספר דקות בלבד

נגיש ומותאם למובייל

התאמה מלאה מכשירים הניידים והטאבלטים

שפה, האתר והטופס בעברית.

טופס הזמנה בעברית, קריא ברור ומסודר

חוסכים זמן, כאב ראש, ובירוקרטיה הודית

איסוף הדרכון והחזרתו עד פתח הבית

שימו לב!

  1. תוקף האשרה ניתן עפ"י החלטת הקונסוליה בלבד.
  2. תוקף הוויזה מתחיל מיום ההנפקה ומסתיים ביום הפקיעה המצוינים על גבי הוויזה.
  3. לאשרת התיירות ניתן לבקש מקסימום ויזה רבת כניסות לשנה.
  4. מסיבות בירוקרטיות השירות שלנו הוא אך ורק למחזיקי דרכון ישראלי בתוקף לשנה.

לילידי הודו בלבד: חובה לצרף דרכון הודי, למי שאין דרכון הודי יש לצרף תמצית רישום עם תאריך עליה לארץ ממשרד הפנים ומכתב הצהרה חתום ע"י הלקוח המסביר שאין ברשותו דרכון הודי.